top of page

Joel - Därför valde jag solceller från Hagmans

Det är en solig septemberdag när vi åker ut för att träffa vår kund Joel Lundqvist som är lagkapten för Frölunda HC i SHL.

Under sommaren fick Joel sin solcellsanläggning monterad av oss på Hagmans Solenergi. Han berättar om varför han skaffat solceller, varför han valde solceller från oss på Hagmans och hur han säkerställde att våra montörer höll rätta kylan i högsommarvärmen.

Hej Joel, tack för att vi fick komma hit och intervjua dig!

-Tack själva, kul att ha er här!

säger Joel och bjuder på kaffe.

10 min hockeysnack följer - vi på Hagmans gillar hockey 

 

Jo, vi är ju här för att prata om dina solceller, hur kom det sig att du valde att skaffa solceller?

- Det är något jag tänkt på ganska länge. Har blivit mer medveten om min energianvändning och jag tycker att det spelar roll var elen kommer ifrån. Det kan man ju såklart påverka med sitt elavtal, men om man kan producera egen el, och bidra på det sättet så varför inte? Sedan läste jag på en del och kom fram till att solceller verkade vara en god investering både för miljön och plånboken - så det var helt enkelt dags.

Hagmans Solenergi Joel Lundqvist Göteborg 2.jpeg

Joel Lundqvist framför sin solcellsanläggning

Hur känns det nu när de sitter på plats?

- Känns kul att kunna producera sin egen el och följa allt enkelt och smidigt via appen. Sedan var det bra timing att få allt på plats denna sommaren när elpriserna verkligen har stuckit iväg.

Vad var viktigt för dig när du valde solcellsleverantör?

- Mycket spelar roll men jag skulle säga att förtroende och att det är bra grejjer, det var det viktigaste för mig. Taket är ju bland det viktigaste på ett hus och panelerna skall sitta i 20-30 år, därför är kvaliteten både på produkterna och installationen av väldigt stor betydelse. 

Hagmans Solenergi Joel Lundqvist Solceller Göteborg 3.jpeg

Hur kom det sig att du valde att köpa solceller från oss?

- Jag valde er på Hagmans för att jag fick ett gott förtroende för er. Trevligt bemötande såklart och att ni verkade ha koll, men uppskattade också att ni har en regional förankring och att ni kunde presentera en riktigt bra lösning för mig.

"Kommunikationen fungerade bra under installationen"

Joel Lundqvist och Tony Johansson, Hagmans Solenergi

Hur upplever du kontakten med säljare och installatörer?

- En god presentation följdes upp med bra installation!

Kommunikationen fungerade väldigt bra mellan mig och både er säljare och era installatörer. Jag har fått god återkoppling innan leverans, under installation och även nu efter att anläggningen är igång.

Allt har flutit väldigt bra.

Hur gick installationen?

- Smidigt. Dom anpassade sig bra efter mina önskemål och höll tidsplanen, allt var klart på bara ett par dagar. Faktorer som man inte kan råda över är ju vädret, och vi lyckades pricka de absolut varmaste dagarna på hela sommaren så jag gjorde vad jag kunde för att gubbarna skulle hålla den rätta kylan - servade både glass och iskaffe för att svalka ner sig - viktigt att hålla den rätta kylan!

Hagmans Solenergi Joel Lundqvist Solceller Göteborg 3.jpeg

Johan Rörvall, Hagmans Solenergi & Joel Lundqvist

Med det så tackar vi för kaffet, tar en sväng förbi växelriktaren som för stunden producerar 6,8 kW och lämnar Joel och hans solcellsanläggning för den här gången.

        Funderar du på solceller?

Ring, maila eller varför inte, fyll i vårt smidiga kontaktformulär så hör vi av oss inom kort.

Kontakta oss

för fri offert

Sandra Cervin wide Low.jpg

Referenser & senaste nytt

bottom of page