top of page

Lönsam investering

för miljö och plånbok

Solceller Kinna

Är du ute efter högkvalitativa solcellspaneler till din fastighet eller villa i Kinna med omnejd så har du kommit rätt. I våra offerter hittar du endast erkända varumärken och produkter som är ledande både vad gäller garantier och verkningsgrad. Tekniken med solceller har utvecklats enormt det senaste decenniet och vi hänger med i utvecklingen.

Kontakta oss

för fri offert

Solcellspaneler som levererar förnybar energi i över 30 år framåt

Alla de solcellspaneler vi säljer är av högsta kvalitet, med generösa garantier och kommer att producera förnybar energi i drygt tre decennier framåt.

Tack vare sin höga verkningsgrad och goda kostnadseffektivitet är det kiselsolcellpanelen som den absolut vanligaste solcelltypen på marknaden och även den vi säljer.

Panelerna finns i många olika varianter, effekter och storlekar. Vi säljer endast monokristallina paneler vilka har en högre verkningsgrad än polykristallina. 

Monokristallina paneler kommer i sin tur i "All Black" utförande med svart bakgrund och svart ram eller som standard utförande med vit bakgrund och metallram.

Tekniken utvecklas ständigt och med det vårt utbud - varmt välkommen att hör av dig till våra säljare om du vill diskutera paneler, vart tekniken är på väg och vad som passar dig bäst sett till produktion, design, hållbarhet osv.

+ Tillval 

All Black Panel
Standard Panel

En del av de komponenter som kan beställas till din anläggning

Ingående komponenter i en nyckelfärdig solcellsanläggning

Komponenter som ingår i en nyckelfärdig anläggning >>>

Vi levererar solcellsanläggningar till...

Klicka för mer info >>>

bottom of page