top of page
Hagmans.Sol2020_edited.jpg

Solceller Tjörn

Är du ute efter högkvalitativa solcellspaneler till din fastighet eller villa i Tjörn så har du kommit rätt. I våra offerter hittar du endast erkända varumärken och produkter som är ledande både vad gäller garantier och verkningsgrad. Tekniken med solceller har utvecklats enormt det senaste decenniet och vi hänger med i utvecklingen.

Tidigare Projekt

Hos Hagmans Sol är vi stolta över att ha genomfört flera framgångsrika solenergiprojekt i Tjörn. Genom att leverera högkvalitativa solpaneler och installation har vi hjälpt både privatpersoner och företag att minska sina energikostnader och miljöpåverkan. Vårt senaste projekt i Mölndal har fått strålande recensioner för både effektivitet och estetik, och vi ser fram emot att fortsätta sprida solens kraft till fler kunder i området. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg mot en hållbar framtid med solenergi från Hagmans Sol.

Om våra Solceller

Alla de solcellspaneler vi säljer är av högsta kvalitet, med generösa garantier och kommer att producera förnybar energi i drygt tre decennier framåt.

Tack vare sin höga verkningsgrad och goda kostnadseffektivitet är det kiselsolcellpanelen som den absolut vanligaste solcelltypen på marknaden och även den vi säljer.

Tekniken utvecklas ständigt och med det vårt utbud. Hör av dig till våra säljare om du vill diskutera paneler och vad som passar dig bäst sett till produktion, design och hållbarhet

Be om kostnadsfri offert

Är du osäker på vad som passar just dig bäst? Vi hjälper dig att förstå dina förutsättningar och möjligheter kring solceller.

bottom of page