top of page

Erfaren Elektriker med förkärlek för solenergi? Välkommen till oss!

Vi fortsätter att växa och söker nu elektriker till vår solcellsavdelning.


Först lite om oss...

Hagmans är ett familjeföretag i fjärde generation som utvecklats till att idag jobba med försäljning, projektering och installation i bolagen Hagmans Solenergi, Hagmans Kyl & Energiteknik samt Hagmans Styr & Fastighetsautomation.

Tillsammans omsätter vi 200 mkr och är idag drygt 40 anställda. Vårt huvudkontor ligger på sydöstra Hisingen, i direkt närhet både till Göteborg centrum och Gamlestads Torg. Vår placering är strategisk med direkt anslutning till både den nyöppnade Marieholmstunneln och Tingstadstunneln.


Är du vårt nästa tillskott?

Nu söker vi elektriker, från hela landet till oss på Hagmans Solenergi AB. Vi verkar i en bransch som är på frammarsch har säkrat en stabil position på marknaden i Göteborg & Västra Götalandsregionen där vi jobbar nära fastighets- och verksamhetsägare, såväl privata, som offentliga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som en av våra elektriker kommer du framför allt att arbeta med installation och service av ”grön teknik”, främst installation och service av växelriktare till solcellsanläggningar, laddboxar, batterilager men även annan utrustning som ligger i framkant inom detta område. Tekniken utvecklas hela tiden och så gör även vi.

Du kommer även att ha en rådgivande funktion till vår projekteringsavdelning.


Dina arbetsuppgifter kommer bestå av · Service och installation av främst solcellsanläggningar · Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag. · Daglig kontakt med våra kunder. · Planera ditt arbete tillsammans med vår serviceledare. · Beställa material till dina projekt. · Hålla ordning på våra kunders anläggningar och din egen utrustning.


Vi letar efter dig som

· Är servicetänkande, ansvarstagande, driven och resultatorienterad

· Har ett par års erfarenhet som elektriker och solcellsinstallationer.

· Är tekniskt intresserad samt har ett stort engagemang att alltid lära dig mer

· Har B-körkort

· Talar svenska obehindrat

· Erfarenhet från service och installation av solcellanläggningar, batteri/energilager, eller andra fastighetsrelaterade energisystem är meriterande.

Du erbjuds

· En gemytlig arbetsplats med chefer som värdesätter sina anställda

· Konkurrenskraftig lön

· Sveriges roligaste kollegor

· Egen servicebil


Övrig information

· Start: Omgående

· Omfattning: Heltid

· Placering: Göteborg

· Vi har kollektivavtal

· Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001


Har du för långt att pendla till Göteborg? Låt inte det hindra dig från att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter på boende i göteborgsområdet och kan troligen hjälpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Maila ditt CV till sandra.cervin@hagmanssol.se


Nyfiken på Hagmans Solenergi?

Kolla vidare på vår hemsida och bland våra sociala medier, vill du direkt se några av de uppdrag vi utfört så hittar du en snabblänk här >>>

Nyfiken på vår koncern?

Besök landningssida viärhagmans.se och klicka dig vidare där

bottom of page