top of page

Vi söker fler solcellsinstallatörer!

Vi växer stadigt och söker nu ytterligare solcellsinstallatörer/solcellsmontörer till vårt grymma montageteam på Hagmans Solenergi.

Är du vårt nästa tillskott?

Vi söker lagspelare av det rätta virket som gillar tempo och att jobba utomhus året om. Välkommen till oss på Hagmans Solenergi i Göteborg!

Först lite om oss...

Hagmans är ett familjeföretag i fjärde generation som utvecklats till att idag jobba med försäljning, projektering och installation i bolagen Hagmans Solenergi, Hagmans Kyl & Energiteknik samt Hagmans Styr & Fastighetsautomation.

Tillsammans omsätter vi 200 mkr och är idag drygt 40 anställda.


Gemensamt är att vi ligger i framkant när det kommer till teknik och tänk. Vi arbetar endast med marknadens ledande varumärken och leverantörer för att kunna leverera den bästa kvalitén och de effektivaste lösningarna, med kunden och miljön i fokus. För att säkerställa goda leveranser så krävs, förutom rätt produkter, givetvis duktiga medarbetare med rätt kompetens och inställning.


Som fjärde generationens företagare är vi väl medvetna om vilka krav som ställs på oss för att vi skall vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vet att en förutsättning för att hitta, och inte minst behålla bra personal är, förutom ett gott rykte, att erbjuda rätt förutsättningar för att trivas och utvecklas. Vi tror att du kan hitta dessa förutsättningar hos oss, en tro vi delvis baserar på vår mycket låga personalomsättning. Börjar du hos oss är sannolikheten med andra ord stor att vi kan se fram emot många trevliga år tillsammans - det är vårt mål, och att du väljer att växa med oss.

Titta gärna förbi våra sociala medier för att få en god överblick över vad för kul projekt vi håller på med om dagarna - snabblänkar hittar du här viärhagmans.se >>> Vårt huvudkontor ligger vid Göta älv, i direkt närhet både till Göteborg centrum och Gamlestads Torg. Vår placering är strategisk med direkt anslutning till både den nyöppnade Marieholmstunneln och Tingstadstunneln.


Vem söker vi?


Kvalifikationer

Som erfaren solcellsinstallatör vet du redan att man behöver

  • vara en god lagspelare och en bra kollega

  • ha koll på och alltid följa regler och förordningar kring kvalitet och säkerhet för din, dina kollegors och företagets skull.

  • B-Körkort

  • Du har erfarenhet av solcells montage - vi anger ingen minimi-erfarenhet i form av att du skall ha jobbat x antal år då vi vet att erfarenhet inte bara kommer med hur länge du jobbat utan hur pass intresserad/engagerad/hungrig/vetgirig du är och har varit sedan man började.

Du vet också att installatörsarbetet är

  • fysiskt krävande - du gillar att jobba hårt och rätt, det gör vi

  • ett arbete som utförs utomhus varje dag, oavsett väder och säsong

  • ett jobb med stora friheter och ansvar

Vidare krävs att du är

  • kvalitetsmedveten

Meriterande

  • B96 Körkort

  • Ställningsbyggnation 9 m


Du ansluter till ett riktigt gott gäng där stämningen är hög, liksom arbetsmoralen, kvalitets- och säkerhetsmedvetenheten.

Vi erbjuder

Heltidstjänster som solcellsinstallatör/montör om 40 tim per vecka.

Marknadsmässiga villkor.

Resor med övernattning kan förekomma.

Vi är en kollektivavtalsansluten arbetsplats.


Vi bedriver ett systematiskt kvalitets och miljöarbete och är ISO-certifierade enligt ISO 14001.


Har du för långt att pendla till Göteborg? Låt inte det hindra dig från att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter på boende i göteborgsområdet och kan troligen hjälpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt.


Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till adress nedan och skriv ”Ansökan solcellsinstallatör” i ämnesraden. Välkommen med din ansökan, urvalsprocessen sker löpande. Har du några frågor innan du söker? Välkommen att ringa Sandra på 0704-958820.

Ansökan skickas till sandra.cervin@hagmanssol.seNyfiken på Hagmans Solenergi?

Kolla vidare på vår hemsida och bland våra sociala medier, vill du direkt se några av de uppdrag vi utfört så hittar du en snabblänk här >>>

Nyfiken på vår koncern?

Besök landningssida viärhagmans.se och klicka dig vidare där

bottom of page