Vi söker Koordinator!

Vi fortsätter att växa och söker nu en koordinator till vår projekt- och entreprenadavdelning på Hagmans Solenergi.


Först lite om oss...

Hagmans är ett familjeföretag i fjärde generation som utvecklats till att idag jobba med försäljning, projektering och installation i bolagen Hagmans Solenergi, Hagmans Kyl & Energiteknik samt Hagmans Styr & Fastighetsautomation.

Tillsammans omsätter vi 200 mkr och är idag drygt 40 anställda.


Gemensamt är att vi ligger i framkant när det kommer till teknik och tänk. Vi arbetar endast med marknadens ledande varumärken och leverantörer för att kunna leverera den bästa kvalitén och de effektivaste lösningarna, med kunden och miljön i fokus. För att säkerställa goda leveranser så krävs, förutom rätt produkter, givetvis duktiga medarbetare med rätt kompetens och inställning.


Som fjärde generationens företagare är vi väl medvetna om vilka krav som ställs på oss för att vi skall vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vet att en förutsättning för att hitta, och inte minst behålla bra personal är, förutom ett gott rykte, att erbjuda rätt förutsättningar för att trivas och utvecklas. Vi tror att du kan hitta dessa förutsättningar hos oss, en tro vi delvis baserar på vår mycket låga personalomsättning. Börjar du hos oss är sannolikheten med andra ord stor att vi kan se fram emot många trevliga år tillsammans - det är vårt mål, och att du väljer att växa med oss.

Titta gärna förbi våra sociala medier för att få en god överblick över vad för kul projekt vi håller på med om dagarna - snabblänkar hittar du här viärhagmans.se >>> Vårt huvudkontor ligger vid Göta älv, i direkt närhet både till Göteborg centrum och Gamlestads Torg. Vår placering är strategisk med direkt anslutning till både den nyöppnade Marieholmstunneln och Tingstadstunneln.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


Du blir en viktig del i teamet som jobbar med försäljning och projektering av våra solcellsprojekt som främst omfattar anläggningar i Västra Götaland & Halland. Som koordinator på Hagmans Solenergi kommer du bland annat att arbeta med:

 • Avlasta säljare, projektörer, elektriker och montörer med administrativa uppgifter.

 • Inköp av material

 • Projektleda mindre installationer

Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete. Du är positiv och flexibel och trivs även när tempot periodvis är högt. Då du ingår i vårt interna team, samtidigt som du regelbundet har kontakt med våra externa kunder, så är det viktigt att du trivs i med att ha kontakt med människor samt att skapa och bevara goda relationer.

Naturligt kräver rollen att du är strukturerad och driven då du kommer att ha en nyckelroll inom vårt kvalitetsarbete.


Vi söker dig som har:

 • Minst 1-2 års erfarenhet från liknande tjänst

 • God nivå vad gäller tal och skrift på både svenska och engelska

 • Kunskap inom Office-paketet på god nivå

 • B-körkort

Meriterande

 • Digital marknadsföring

 • Goda datakunskaper

 • Tidigare erfarenhet av solcellsbranchen
Vi erbjuder

 • Heltidstjänster som koordinator om 40 tim per vecka.

 • Marknadsmässiga villkor.

 • Placering på vårt huvudkontor, Exportgatan 17 i Göteborg.

 • Resor kan förekomma och då främst i Göteborg med omnejd.

 • Vi är en kollektivavtalsansluten arbetsplats.


Vi bedriver ett systematiskt kvalitets och miljöarbete och är ISO-certifierade enligt ISO 14001.


Har du för långt att pendla till Göteborg? Låt inte det hindra dig från att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter på boende i göteborgsområdet och kan troligen hjälpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt.


Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till adress nedan och skriv ”Ansökan koordinator” i ämnesraden. Välkommen med din ansökan, urvalsprocessen sker löpande. Har du några frågor innan du söker? Välkommen att ringa Sandra på 0704-958820.

Ansökan skickas till sandra.cervin@hagmanssol.seNyfiken på Hagmans Solenergi?

Kolla vidare på vår hemsida och bland våra sociala medier, vill du direkt se några av de uppdrag vi utfört så hittar du en snabblänk här >>>

Nyfiken på vår koncern?

Besök landningssida viärhagmans.se och klicka dig vidare där