Är du vår nya Solcellsprojektör?

Vi fortsätter att växa och söker nu ännu en erfaren Solcellsprojektör till vår projekt- och entreprenadavdelning på Hagmans Solenergi.

Är du vårt nästa tillskott?

Välkommen till oss på Hagmans Solenergi i Göteborg. Hagmans är ett familjeföretag i fjärde generation som utvecklats till att idag jobba med försäljning, projektering och installation i bolagen Hagmans Solenergi, Hagmans Kyl & Energiteknik samt Hagmans Styr & Fastighetsautomation.

Tillsammans omsätter vi 200 mkr och är idag drygt 40 anställda.


Gemensamt är att vi ligger i framkant när det kommer till teknik och tänk. Vi arbetar endast med marknadens ledande varumärken och leverantörer för att kunna leverera den bästa kvalitén och de effektivaste lösningarna, med kunden och miljön i fokus. För att säkerställa goda leveranser så krävs, förutom rätt produkter, givetvis duktiga medarbetare med rätt kompetens och inställning.


Som fjärde generationens företagare är vi väl medvetna om vilka krav som ställs på oss för att vi skall vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vet att en förutsättning för att hitta, och inte minst behålla bra personal är, förutom ett gott rykte, att erbjuda rätt förutsättningar för att trivas och utvecklas. Vi tror att du kan hitta dessa förutsättningar hos oss, en tro vi delvis baserar på vår mycket låga personalomsättning. Börjar du hos oss är sannolikheten med andra ord stor att vi kan se fram emot många trevliga år tillsammans - det är vårt mål, och att du väljer att växa med oss.

Titta gärna förbi våra sociala medier för att få en god överblick över vad för kul projekt vi håller på med om dagarna. Vårt huvudkontor ligger vid Göta älv, i direkt närhet både till Göteborg centrum och Gamlestads Torg. Vår placering är strategisk med direkt anslutning till både den nyöppnade Marieholmstunneln och Tingstadstunneln.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara projektering av solcellsinstallationer.

Du blir en viktig del i teamet som jobbar med försäljning och projektering av våra solcellsprojekt som främst omfattar anläggningar i Västra Götaland & Halland. Som solcellsprojektör på Hagmans Solenergi kommer du bland annat att arbeta med:

 • Ta fram projekteringshandlingar, bygghandlingar samt relationshandlingar

 • Design av stora som små solcellsanläggningar.

 • Behjälplig vid tekniska frågor gentemot kunder och kollegor

 • Hantera reklamationer och övriga administrativa uppgifter

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande uppdrag inom solenergibranschen. Du är flexibel och trivs även när tempot periodvis är högt. Då du ingår i vårt interna team, samtidigt som du regelbundet har kontakt med våra externa kunder, så är det viktigt att du trivs i med att ha kontakt med människor samt att skapa och bevara goda relationer.

Naturligt kräver rollen att du är strukturerad och driven då du kommer att ha en nyckelroll inom vårt kvalitetsarbete - inte bara genom att se till att din projektering blir rätt, utan även genom att bidra med dina övriga kompetenser och erfarenheter till vår uttalade strävan att ständigt bli ännu bättre.


Vi söker dig som har:

 • Minst 1-2 års erfarenhet från liknande tjänst

 • Goda kunskaper av PV Sol (krav)

 • God nivå vad gäller tal och skrift på både svenska och engelska

 • Kunskap inom Office-paketet på god nivå

 • B-körkort

Meriterande erfarenheter är

 • CAD

 • Kvalitets & Miljöledningssystem (ISO 9001 & 14001)


Vi erbjuder

En heltidstjänst som Solcellsprojektör om 40 tim per vecka

Marknadsmässiga villkor.

Placering på vårt huvudkontor, Exportgatan 17 i Göteborg.

Resor kan förekomma och då främst i Göteborg med omnejd.

Vi är en kollektivavtalsansluten arbetsplats.


Vi bedriver ett systematiskt kvalitets och miljöarbete och är ISO-certifierade enligt ISO 14001.


Har du för långt att pendla till Göteborg? Låt inte det hindra dig från att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter på boende i göteborgsområdet och kan troligen hjälpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt.


Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till adress nedan och skriv ”Ansökan solcellsprojektör” i ämnesraden. Välkommen med din ansökan, urvalsprocessen sker löpande. Har du några frågor innan du söker? Ring Sandra på 0704-958820.

Maila ditt CV till sandra.cervin@hagmanssol.se