top of page

9,3 kW | Landvetter


Anläggningsfakta

Installerad effekt: 9.3 kW

Storlek: 26 paneler

Växelriktare: Ferroamp m Fasbalansering

Panel: Longi Solar 360W

Årlig produktion: ca: 9 000 kWh

Årlig besparing: ca 11700kr (vid 1,3 kr/kWh)
I Landvetter strax öster om Göteborg hittar du denna nybyggda villa där ett av våra team uppförde en anläggning under våren 2021.


Med ett snudd på optimalt läge för solelsproduktion och med fastighetens behov i åtanke så dimensionerades anläggningen här till 9,3 optimala kW och panelvalet landade på Longi 360


Har valde man att gå med Ferroamps systemlösning då den utöver växelriktare även innehåller system för fasbalansering av fastighetens el och är väl rustad för att tillgodose framtida energianpassningar, funktioner och behov i fastigheten.


Varför Ferroamp?

Svenska Ferroamps avancerade system innehåller, utöver växelriktare, även system för fasbalansering av fastighetens el (vilket kan ge lägre nätavgifter i framtiden) , enkel anslutning till batterier/energilager och möjligheter till framtida direktkopplad likströmsladdning ...bland annat.


Gillar du teknik, svensktillverkat och kanske framför allt, vill ha en avancerad högkvalitativ produkt som täcker många behov och funktioner idag och fler i framtiden då är en god idé att överväga Ferroamp.


Mer info om; Ferroamp och deras produkter hittar du här >>>

Ferroamp, fasbalasering och nyttan med systemet här >>> Vill du prata Ferroamp med oss? Höra av dig till vår tekniska avdelning.Comments


bottom of page